курячі палички

Курячі палички в кунжуті. Рецепт – топчик!

Такі "курячі палички" люблять, мабуть, усі. А ще їх зовсім просто і швидко готувати з курячого філе. Секрет - у потрійному паніруванні.

Курячі палички в кунжуті

  • 2 шт. курячих філе, 1 ч. ложка солі, 2 ст. ложки оливкової олії, 2 ст. ложки гірчиці, 2 зубці часнику, 125 г кунжутного насіння, 2 яйця, 150-200 г кукурудзяного борошна, олія для смаження.

Куряче філе промити, очистити, просушити. Розрізати уздовж навпіл, потім нарізати смужками шириною 1 см. Покласти в миску, додати сіль, гірчицю, подрібнений часник, оливкову олію, перемішати, накрити і залишити маринуватися на 30 хвилин у холодильнику.

Підготувати кляр: окремо насипати кукурудзяне борошно, збити яйця, підготувати кунжутне насіння. Розігріти олію на сковороді. Взяти шматочок філе, обваляти послідовно в борошні, яйці та кунжуті, викласти на сковороду.

Обсмажувати з обох боків до золотистої скоринки. Готові палички викласти на серветку, щоб позбутися зайвого жиру. Подавати з улюбленим соусом і салатом.

Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.

Спробуйте також приготувати:

Радимо також приготувати інші страви з курячого філе за перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook