Хрумкі мариновані кисло-солодкі огірки з насиченим смаком

У мене огірки завжди хрумкі і мають насичений смак! отую дуже просто, ось рецепт моїх маринованих огірочків...

Хрумкі мариновані кисло-солодкі огірки

На літрову банку огірків: 3 ч. ложки солі, 3 ст. ложки цукру, 80 г оцту і долити доверху води.

На дно банки покласти спеції: 2 зубці часнику, лавровий листок, духмяний перець, парасолька кропу.

Поставити наповнені банки у велику каструлю на рушничок, по плічка банок залити у каструлю воду, накрити банки кришками. Стерилізувати до зміни кольору огірків, приблизно 10 хв від закипання, не вкутувати!

Рецепт Світлани Литвиненко

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook