Кетчуп до піци
- 3 кг помідорів, 1 кг перцю (чищеного), 1 ст. ложка солі, 2 ст. ложки цукру, 1-2 ч. ложки італійських трав (або інших), 1-2 ч. ложки прянощів до піци, 8 зубців часнику, пучок зелені петрушки.
Помідори, перець змолоти через дрібне ситко, поставити варити на 50 хв. Додати сіль, цукор, приправи, видушений часник, порізану зелень і проварити 10-15 хв. Кетчуп розлити в банки і простерилізувати 10 хв і закрутити (якщо банки стерильні – проварити на 10 хв довше, розлити у стерильні банки і закрутити). Вихід – 6 півлітрових баночок.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також інші перевірені рецепти кетчупу:
- Якщо кетчуп, то тільки домашній! Чотири перевірені рецепти
- Кетчуп з перцем та яблуками. Такий смачний, що кожного року готую по 2-3 порції!
Post Views: 39