прокидатися

Не обов’язково прокидатися вдосвіта

Зовсім необов'язково любити всіх. І взагалі вже необов'язково всім подобається. І що найприємніше, необов'язково слухати тих, хто знає всю правду про це життя...

Зовсім необов’язково любити всіх

…Ні, необов’язково вставати о пів на шосту ранку, щоб Бог подавав. Коли він у настрої, він подає і совам.
Необов’язково на день пити два літри води. Достатньо стільки, скільки хочеться.
І у відмінному настрої бути щодня необов’язково, щоб життя все-таки сприймалося об’ємним та цілісним. Можна сумувати, лютувати теж можна, ну, а вже провести в субдепресії кінець листопада — це взагалі святе.
Думати світлими, позитивними думками також необов’язково. Періодично думати “все дістало, уб’ю всіх нафіг” – нормальний робочий процес.
Глютен та лактоза, до речі, теж нормальні.
Щоб робити велику справу, необов’язково бути енергійним екстравертом. Задовбані інтроверти-меланхоліки теж бувають суперефективними.
Необов’язково мати модельний зріст і вагу, щоб тебе любили чоловік, діти та морська свинка.
Необов’язково бігати марафони, якщо не хочеться їх бігати. Можна ходити, танцювати, плавати чи грати в сніжки. Купувати абонемент у спортзал також необов’язково.
Зовсім необов’язково любити всіх. І взагалі вже необов’язково всім подобається.
Необов’язково не робити помилок, знати все на світі і ніколи не потрапляти в безглузді ситуації. Необов’язково вражати всіх ейчарів у світі і мати репутацію найціннішого співробітника.
Ще необов’язково обливатися холодною водою, купувати одяг капсулами, медитувати, отримувати третю вищу та заводити власний канал у Телеграмі.
І що найприємніше, необов’язково слухати тих, хто знає всю правду про це життя…

Авторка – Oxana Fadeeva

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook