Бочок варений у цибулинні
- Маринад: 1 л води, 200 мл солі, 1 ст. ложка цукру, 2 ст. ложки оцту (9%), 0,5 ч. ложки перцю горошком, 0.5 ч. ложки перцю пахучого, 3 листки лаврові, 2 жмені лушпиння цибулі, 0,5-1 головка часнику.
Бочок добре помити, порізати на порційні шматочки з шкіркою. Зварити маринад без часнику. В маринад положити шматки бочка і варити 40 хв (якщо грубші шматки, то збільшити час варіння на 10-20 хв). За 10 хв до кінця варіння додати видушений часник. Витягнути бочок з маринаду, охолодити.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
- Смачніше за сало – тільки сало! 7 найсмачніших рецептів засолювання і закусок із сала
- Сало замість таблеток: при бронхіті, остеохондрозі та ревматизмі, для печінки і жовчного
Post Views: 60