Салат із кабачків на зиму “Тещин язик”

Рецепт перевірений багато разів. Мій чоловік просто в захваті від цих кабачків, та ще й з такою назвою. Рекомендую спробувати!

Кабачки консервовані “Тещин язик”

3 кг кабачків (кружечками), 2 ст. ложки солі, 3 морквини (середні), 1 ч. ложка меленого червоного перцю, 100 г часнику, 1 скл. олії, 1 скл. цукрую, 0,5 скл. оцту, 0,5 л томатного соусу.

Часник і моркву перемолоти, додати олію, цукор, сіль, перець, довести до кипіння. Додати томатний соус, кабачки (порізані кружальцями), оцет. Закип’ятити, варити 20-30 хв, помішуючи, викласти в банки. Стерелізувати 7-10 хв. Солі можна трішки більше сипнути.

Рецептом поділилася Тетяна Зданевич

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook