Котлети з кабачків з м’ясом
500 г очищеного кабачка, 600 г фаршу свиного, 2 жовтки, 1 цибулина, 2 зубці часнику, 4 ст. ложки манки, сіль, чорний мелений перець до смаку, кукурудзяне борошно, олія для смаження.
Очищені кабачки натерти на дрібну терку. Далі натертий кабачок руками віджати від зайвої вологи. До натертих кабачків додати фарш (я використовую свиний), натерту цибулю, видавлений часник, жовтки, манку, сіль до смаку та чорний мелений перець. Все гарно перемішати.
Маса для котлет має залишитися на столі на 15 хвилин. Починати смажити котлетки: на сковорідку налити олію і дуже гарно її нагріти. Далі брати ложкою фарш, класти в руку, обсипати котлетку у кукурудзяному борошні і викладати на сковорідку. Формувати всі котлети, обсмажити їх з обох боків до золотистого кольору. Смажені котлетки викладати на тарілку і подавати до столу.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Більше рецептів приготування дивіться у відео господині: https://www.youtube.com/@ukrcook
Радимо також приготувати:
- П’ять суперрецептів із кабачків
- Торт з кабачків з помідорами і сиром. Шикарна закуска на святковий стіл, яку просто готувати