Вишуканий пляцок “Замок принцеси” – для вибагливих господинь

Цей пляцок складається із чотирьох коржів: з кокосовою стружкою, горіхами, маком та сиром. Усе це перемазується мегасмачним вишневим кремом. Обов’язко приготуйте! Не пошкодуєте!

Пляцок “Замок принцеси”

Форма 24*36

Тісто: 6 жовтків, 250 г цукру, 250 г маргарину, 1 ч. ложка порошку до печива, 6 столових ложок сметани, 600 г борошна

Жовтки збити з цукром, додати перетертий з борошном маргарин, порошок до печива, сметану, замісити і розділити на чотири частини.

1 корж: 250 г сиру, 50 г масла, 6 штук кураги, 2 яйця, 50 г цукру, ванільний пудинг, 1 ст. ложка манки.

Одну частину тіста розкачати. Сир змолоти, додати до нього розтоплене масло, курагу, 2 жовтки, цукор, ванільний пудинг, манку, викласти на тісто, полити двома збитими білками і випікати 40 хв.

2 корж: пів скл. маку, 2 ст. ложки цукру, пів чайної ложки масла, ванільний пудинг, 1 білок

Мак запарити, втерти, додати цукор, розтоплене масла, ванільний пудинг, 1 збитий білок, викласти масу на тісто і пекти 30 хв.

3 корж: 150 порізаних горіхів, 2 ст. ложки масла, 2 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка меду, 2 білка

Горіхио бсмажити 2-3 хв на сковороді, додати масло, цукор, мед. Тоді викласти карамелізовані горіхи на тісто. 2 білка збити з 50 г цукру і вилити зверху на горіхи. Пекти 30 хв.

4 корж: 2 білки, 100 г цукру, 100 кокосової стружки.

Білки збити з цукром і додати кокосову стружку. Викласти усе на тісто і пекти 30 хв.

Крем: 400 мл вишневого соку, 1 вишневий пудинг, 4 столові ложки цукру, 300 г масла.

Зібрати торт з коржів і перемазати кремом.

Рецепт і фото Світлани Сороки. Замовити у господині солодощі можна за тел. 0672048527

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook