Часниковий суп із брюссельською капустою
- 2 л м’ясного бульйону, 200 г брюссельської капусти, 500 г картоплі, 150 г болгарського перцю, по 100 г моркви та цибулі, 7 зубців часнику, кріп, лавровий листок, сіль, перець, олія для смаження, сметана.
Брюссельську капусту промити, покласти в киплячу воду на 2 хв і відкинути на друшляк. Картоплю почистити, нарізати кубиками. Перець помити, почистити та нарізати соломкою. У киплячий бульйон покласти картоплю, потім перець, брюссельську капусту. Довести до кипіння, посолити і варити 15 хв.
Тим часом почистити і нарізати дрібними кубиками цибулю. Моркву почистити і натерти на крупній терці. Моркву з цибулею обсмажувати приблизно 10 хв, помішуючи. Кріп дрібно посікти. У каструлю додати засмажку і поварити ще 5 хв.
Потім вичавити часник, додати кріп і лавровий лист, відставити з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 10 хв.
Радимо також приготувати:
- Суп гречаний з грибами і картопляними галушками
- Сирний суп з куркою і грінками – смачнезний!
Post Views: 52