торт

Мій улюблений торт без випікання з ніжним кремом

Для приготування цього торта потрібне печиво, банани, крем - і ніякої мороки з випіканням коржів! Торт вдається дуже ніжний, вологий.

Торт без випікання

  • 0,5 кг печива шоколадного або “До кави”.
  • Крем: 0,8 л молока, 7 жовтків, 200 г цукру, 4 ст. ложки борошна, 2 ст. ложки крохмалю, 150 г м’якого масла, 4-5 бананів. Варена згущенка для декору.

Приготувати крем. Жовтки змішати з борошном, крохмалем і цукром. Цівкою влити молоко, постійно помішуючи, щоб не було грудочок. Варити до загустіння. Зняти з плити, одразу додати масло. Перемішувати до однорідності.

На дно форми покласти трішки крему, розрівняти, далі кружечки бананів, крем, печиво. Таким чином заповнити всю форму, щоб було 7-8 шарів. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на ніч. Перед подачею прикрасити вареною згущенкою.

Радимо також інші перевірені рецепти торта без випікання:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook