Торт без випікання
- 0,5 кг печива шоколадного або “До кави”.
- Крем: 0,8 л молока, 7 жовтків, 200 г цукру, 4 ст. ложки борошна, 2 ст. ложки крохмалю, 150 г м’якого масла, 4-5 бананів. Варена згущенка для декору.
Приготувати крем. Жовтки змішати з борошном, крохмалем і цукром. Цівкою влити молоко, постійно помішуючи, щоб не було грудочок. Варити до загустіння. Зняти з плити, одразу додати масло. Перемішувати до однорідності.
На дно форми покласти трішки крему, розрівняти, далі кружечки бананів, крем, печиво. Таким чином заповнити всю форму, щоб було 7-8 шарів. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на ніч. Перед подачею прикрасити вареною згущенкою.
Радимо також інші перевірені рецепти торта без випікання:
- Швидкий торт без випікання з вишнями. Готую 15 років
- Торт без випікання “Бите скло” з печивом “Орео”
Post Views: 22