Солодкі заготовки з кабачків: варення, дитяче пюре, джем та “ананаси”

Кабачки на зиму можна не тільки замаринувати чи приготувати ікру. З них готують дуже смачні солодку консервацію: варення, джеми, компоти, "ананаси"... І здогадатися, що це все з кабачків, - практично неможливо!
Якщо у вашій сім’ї зростають малюки, взимку у пригоді стане домашнє смачне кабачково-яблучне пюре. А от “ананаси” з кабачків оцінять господині, які люблять готувати десерти: виходить ну дуже подібно на смак, але практично задурно!
Одне слово, готуйте, експериментуйте і нехай у вас все вдається! Ось чотири рецепти консервованих солодких кабачків для вашого кулінарного натхнення! Нехай ваша зима буде по-літньому смачною!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook