Відкрийте для себе смачні та прості способи приготування рульки з різними маринадами, спеціями та хитрощами для отримання ідеальної хрусткої скоринки.
Сирна паска - дуже смачна, не кришиться, в міру волога й ароматна, нагадує панетоне, довго залишається свіжою.
Таке дріжджове тісто хоч і пісне, але пиріжки з нього вдаються пишні і смачні. Його можна використовувати для приготування будь-якої випічки!
Сочевиця — це не тільки смачно, але й неймовірно корисно. Вона багата на білки, клітковину та важливі мікроелементи, а також легко і швидко готується.
Особливість цього рецепту паски у тому, що опара розчиняється на ніч, а саме тісто замішується зранку. Паска вдається дуже смачна!
Я завжди любила торт "Наполеон". Але тільки від однієї думки, що треба возитися з листковим тістом і по сто разів його розкочувати, мене кидало у піт. Аж поки колега не сказала "Не мучся!" і дала свій рецепт. Тепер листкове тісто я замішую за лічені хвилини!
Сирна паска у багатьох місцевостях є традиційною й обов'язково готується на великодній святковий стіл. Не плутайте її із сирною запіканкою!
"Шампанське" з березового соку – це найпростіший і, мабуть, найсмачніший напій! По суті, це натуральний квас, який зберігає всі корисні властивості березового соку. А на смак – геть як шампанське!
Пропонуємо вашій увазі три оригінальні перевірені рецепти березового соку, що нагадує мохіто, фанту і шампанське.
Найкорисніший березовий сік – свіжий або у вигляді квасу. Мені квас з ячменем або сушкою – найсмачніший. І зберігається він дуже довго без жодного консервування! Готую за старим дідівським рецептом.