Варення зі смородини так готувала моя бабця. А зараз і я так готую! Виходить густе, як желе, і дуже-дуже смачне.
Ніяке магазинне вино не зрівняється з домашнім! А особливо коли це вино зі смородини: смак напою неймовірний!
Ми зібрали для вас перевірені рецепти густого варення зі смородини. Способи приготування різні, порції - невеликі, тому можна випробувати одразу кілька рецептів та обрати для себе найкращий!
Варення смажене на сковороді має багато плюсів. Воно виходить густим, яскравого кольору, бо не перепалюється цукор, і має аромат свіжих ягід. Таким самим способом можна готувати варення з будь-яких фруктів: полуниці, малини, вишень, абрикосів, слив.
За цим рецептом можна приготувати торт із будь-якими улюбленими ягодами. Він виходить неймовірно ніжний та смачний!
Лимонад із липи розширює судини, знижує тиск, нормалізує роботу травної системи, проганяє головний біль і покращує сон. А ще це просто дуже смачний напій, який добре тамує спрагу!
Якщо ви хочете приготувати густе полуничне варення, але не хочете проварювати його кілька днів, а зробити все за раз, просто чітко дотримуйтеся цього рецепту!
А ви вже готували варення на сковороді? Так можна готувати із будь-яких ягід, але найбільше мені подобається полуничне варення на сковороді. Воно швидко готується, виходить густим, яскравого кольору і має аромат свіжих ягід.
Липовий мед можна приготувати власноруч - із квітів липи. Звісно, він відрізняється від натурального, але виходить дуже смачний та ароматний. І ще, кажуть, має корисні властивості.
Готовий торт на сто відсотків відповідає своїй назві: виходить смачним, ароматним і дуже ніжним. У сезон полуниці - чудовий десерт!