Солянка грибна на вечерю
100 г грудинки копченої, 100 г мисливських ковбасок, 200 г відвареного м’яса, 200 г грибів злегка обсмажених на маслі, 1 лимон маленький скибочками, картопля, морква, цибуля(обжарити на маслі). Додати 1 ст. ложку пасти томатної, зелень за смаком, перед подачею на стіл додати сметану. Рецепт Оксани Яворської
Солянка на зиму з перцем (дуже смачна)
Маринад: 120 мл олії, 2 ст. ложки оцту, 1,5 ст. ложки солі, 2-3 ст.ложки цукру – довести до кипіння, додати 1,5 кг відварених опеньків, 0,5 кг цибулі півкільцями, 0,5 кг тертої моркви на тертку для корейки, 1 кг перцю болгарського соломкою. Варити в каструлі 50 хв. Додати 180 г томатної пасти або 350 г соусу. Тушкувати 10 хв, розкласти у банки, стерилізувати 1 годину, закрутити. Рецепт Віри Мельничук
Грибна солянка з капустою
- 5 кг капусти, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 2 кг будь-яких грибів, 9 ст. ложок цукру, 5 ч. ложок солі, 1 скл. оцту, 1 неповна склянка олії, 1 л. томатного соку, перець мелений, лавровий лист, коріандр.
Нашинкована капуста, обсмажена морква з цибулею, відварені гриби, спеції по рецепту – все перемішати і тушкувати 1-1,5 год (до готовності капусти). Оцет додати за 10 хв до закінчення приготування. Відразу накладати у стерильні баночки і закручувати. Рецепт Наталії Снітко
Спробуйте також приготувати:
- Салат з грибів, моркви і цибулі з томатом на зиму
- Що приготувати з грибів: п’ять рецептів смачних страв
Post Views: 39