Смачний салат з мівіни: рецепт, якому понад 20 років

Салат з мівіни був дуже популярний у 90-ті. Це один з перших рецептів у моєму старому записнику. І знаєте, це смачно!

На днях заглянула до своєї кулінарної книги, яку почала записувати ще в далекі 90-ті роки, салат з мівіни був найперший. Він був дуже популярний в ті роки. Пропоную приготувати його, простий та смачний салат до вашого столу!

Смачний салат з мівіни

  • 3 п. локшини швидкого приготування, 3 яйця, 250 г вареної ковбаси, 3 маринованого огірка, 3 ст. ложки майонезу, сіль, чорний мелений перець.

Покришити на дрібні шматочки мівіну у миску, залити окропом, накрити і дати настоятись 10 хвилин. Далі якщо залишилась рідина, злити, запарену локшину викласти у миску, в якій будете готувати салат. Нарізати кубиками: відварені яйця, мариновані огірки, варену ковбасу. Додати до локшини. Вкінці додати сіль, перець за смаком, майонез (заправляти потрібно перед подаванням на стіл), все гарно перемішати і подаємо до столу).

Порада: додавати у салат можна все, що хочеш. У кого на що вистачить фантазії. А мівіну можна замочити не в воді, а майонезом. На пачку мівіни – маленька пачка майонезу, і на 3 години відставити, щоб набухла. Також можна додати  зубець часнику.

Рецепт і фото Марини Хвиль. Відео приготування салату можна переглянути тут:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook