Помідори консервовані у дуже смачному пряно-солодкому маринаді
- На 6 баночок по 1 л: 3 кг помідорів, 3 цибулини, 6 ст. ложок цукру, 6 ст. ложок кам’яної нейодованої солі, 6 лаврових листочків, духмяний перець горошком, чорний перець горошком, гілочки кропу, зелень петрушки, оцет.
На дно кожної банки покласти 3 кружечки цибулі і прянощі. Викласти промиті і просушені помідори, зверху в кожну банку покласти: 1 ст. ложку солі, 1 ст. ложку цукру та 1 неповну столову ложку оцту, залити банки доверху водою, накрити кришками. Стерилізувати 20-30 хв, закрутити, перевернути, вкутати до повного охолодження.
Рецепт і фото Оксани Копиняк
Детальніше процес приготування можна побачити на відео:
Спробуйте також приготувати:
-
Мариновані помідори з гірчицею. Улюблені помідори дітей та онуків
-
Консервовані помідори з цибулею та петрушкою
Post Views: 37