Хрумкі бельгійські вафлі. Найкращий рецепт

Відколи я купила вафельницю, перепробувала з добрий десяток різних рецептів вафель. І цей - найкращий! Вафлі виходять хрумкі!

Хрумкі бельгійські вафлі

200 г масла, 150 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 4 яйця, 300 г борошна, 0,5 ч. ложки розпушувача. Виходить 10-12 шт.
До розтопленого холодного масла додати цукор, ванільний цукор, яйця, добре розмішати, щоб розчинився цукор. До цієї маси додати просіяне борошно, розпушувач та замісити рідке однорідне тісто. Вафельницю змастити олією. Викладати тісто і випікати до золотистого кольору.
Рецепт Лілії Цвіт

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook