“Родзинки” з черешень
Черешні мию, видаляю кісточки. Проварюю 5 хв в дуже солодкій воді (сироп на око, але не такий, як на варення, просто дуже солодкий). Відкидаю на друшляк, щоб добре стік сироп. І сушу на сонечку, потім доводжу до потрібної м’якості в духовці. Пробувала в сушці – не те, дуже висушує. Мені,більше подобаються, коли вони м’якенькі, як родзинки. Потім притрушую цукровою пудрою, викладаю в 3-літрові відерця і ставлю в морозильну камеру. Сироп проціджую, в пластмасові пляшки і також в морозилку – буде компот.
Рецепт Анни Ганджи Чудаєвої
Читайте також:
-
В’ялені яблука. Смачний і корисний десерт
-
Домашні в’ялені вишні. Набагато смачніші, ніж консервовані чи морожені
Post Views: 42