Торт “Медовик”. Коржі не розкочую – просто намащую тісто на пергамент!

Не любите розкочувати коржі для торта? Не треба! Цей рецепт медовика – те, що вам треба: з тістом мінімум мороки!

Торт “Медовик” без розкочування коржів

100 г масла, 2–3 ст. ложки меду, 1 скл. цукру, 1 ч. ложка соди, 3 яйця, 2 скл. борошна. Крем: 800 г сметани, 1 скл. цукру, 1 ч. ложка лимонного соку. Можна додати чорнослив.

Масло, цукор і мед розчинити на водяній бані, додати соду, перемішати, додати окремо збиті яйця, перемішати, додати борошно, перемішати. Тісто в холод не класти! На пергаменті малювати кола і тонко розмащувати по них тісто. Випікати 3–4 хв при 180 ОС. Не пересушувати! Готові коржі перемастити кремом.

Рецепт Валентини Стельмах

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook