Жінка три місяці читала Євангеліє в реанімації над чоловіком…

Цій жінці лікарі сказали: "У вашого чоловіка шанси вижити - один відсоток зі ста". Але вона не опустила руки. Отець Володимир розповів дивовижну історію, від якої хочеться плакати з радості...
Отець Володимир розповів дивовижну історію, від якої хочеться плакати з радості. Бо такі дива може робити тільки Всевишній…
“Жінка три місяці читала Євангеліє в реанімації над своїм чоловіком, який був у комі. Лікарі констатували, що не лише її чоловік видужав, але за цей час не помер ніхто із пацієнтів.
Мені одна вірянка розповідала. Давно це було, ще на початку дев’яностих. Її чоловікові зробили операцію, а шансів на те, що він виживе не дали ніяких.
– Мені так і сказали, “один відсоток зі ста”. Я в той час від віри була зовсім далека, а чоловіка любила і дуже не хотіла, щоб він помирав. Тільки що я могла, бігати по лікарняних коридорах і давитися сльозами?
Тоді мені і порадили звернутися до одного старенького священника, його храм стояв поруч з лікарнею. Він мене вислухав і каже: “Сідай поруч з ним і читай Євангеліє і Псалтир. Твоя справа молитися, а жити йому чи ні, вирішувати не нам”.
З храму я йшла з надією, купила Біблію і тільки потім подумала, а хто мене до нього пустить, в реанімацію? Пішла до завідувача відділення, розповіла, що хочу доглядати за чоловіком і що отримала від тутешнього отця благословення читати йому Євангеліє. На мій подив, мене відразу пустили в реанімацію.
Скажу більше, читаючи Святе Письмо, я провела там цілих три місяці. Мій чоловік виписався з лікарні і прожив ще десять років.
Довгий час для мене залишалося загадкою, як лікарі терплять мою постійну присутність в реанімації, а запитати боялася. Раптом скажуть, а дійсно, щось ти у нас тут затрималася, і проженуть. Запитала коли вже виписувалися.
– А ви помітили, що за всі ці місяці у нас в реанімації ніхто не помер? Ми ще раніше звернули увагу на цей феномен. Тому вас сюди і пускали, – відповів лікар”.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook