Мариновані огірки з сухою гірчицею
4 кг огірків порізати на 4 частини поздовж. 1 скл. оцту (гранчак 250 мл), 1 скл. цукру, 1 скл. олії, 50 г солі, 1 ст. ложки сухої гірчиці (порошку), 1 ст. ложки меленого перцю, 4-5 зубців часнику. Перемішати в мисці, залишити маринуватись на 6 годин. Розкласти в простерилізовані банки, залити маринадом, стерилізувати 15 хв, закрутити. Якщо не вистачає маринаду, можна долити кип’ятку. Вихід – 8 півлітрових банок.
Рецепт Олени Третяк
Спробуйте також приготувати:
- Час маринувати огірки. Шість рецептів від господинь
- Чотири рецепти огірків маринованих шматочками
Post Views: 39