“Полуничні гори”
Форма 20Х30 см. Заварне тісто: 200 мл води, 100 г маргарину, 200 г борошна, 4 яйця. Крем: 400 г кисломолочного сиру, 400 мл вершків (я дала жирну сметану), 200 мл води, 2 п. полуничного желе (по 70 г кожна), 100 г цукрової пудри (я дала десь 150 г), 600-800 г полуниці.
Закип’ятити воду та маргарин. В киплячу масу, вимішуючи, додати борошно і заварити, помішуючи. Я вимішувала міксером. Заварне тісто остудити і додати яйця, збити до однорідної маси. Розділити на 3 рівні частини. Кожну частину розподілити по формі (застелити пергаментом і добре змастити маргарином). Пекти при 220 ОС 20- 25 хв. Я пекла 23 хв. Орієнтуєтесь по своїй духовці.
Крем: 2 полуничні желе розчинити у 200 мл води для набухання. Потім розтопити на вогні до повного розчинення. Хай остигає.
Збити разом вершки, сир, цукор пудру і розчинене охололе желе. Поставити крем у холодильник до напівзастигання. Я ставила у морозилку десь на 20-25 хв. Потім застиглий крем ще раз збити міксером.
Торт збирати у формі, попередньо застеливши харчовою плівкою. Корж, крем, порізана полуниця, корж, крем, полуниця і корж. Посипати пудрою і в холодильник для застигання желейного крему на 5-6 год.
Дуже ніжний легкий десерт. Виходить ну дуже смачно!
Рецепт і фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 34