Торт “Сніжинка”
Коржі: 1 яйце, 0,5 скл. молока, 1 скл. цукру, 1 ст. ложка з чубком смальцю (свинного жиру), 1 ст. ложка амонію, борошно (скільки вбере тісто, має бути еластичне як на вареники, але м’яке, не забите). Крем: 300 г масла, 1 б. згущеного молока (збити) або інший.
1 ст. ложку смальцю перетерти з 3 скл. борошна. 1 яйце і 1 скл. цукру збити. 100 г теплого молока змішати з 1 ст. ложкою амонію, вилити в цукор з яйцем. Замісити тісто. Поділити на 4-5 частини. Тонко розкочувати на пергаменті, пекти при 170 ОС до золотавого кольору. Коли охолонуть, перемазати маслом, можна викласти вишні.
Рецепт Анни Дудяк
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 50