Печиво на кефірі, що нагадує слойку
1 яйце, 1 ст. ложка цукру (+ цукор для посипання), 100 г кефіру (або кисляку), 250 г масла (розм’якшеного, або маргарину, або смальцю), 1 ч. ложка розпушувача, борошно.
Одне яйце збити в глибокій посудині вінчиком. Додати 1 ст. ложку цукру, перемішати. Додати 100 г кефіру і 250 г розм’якшеного масла. Перемішати. Поступово додати борошно з розпушувачем (1 ч. ложка). Вимісити тісто. Має бути не дуже туге, м’яке, еластичне. Розкотити пластом завтовшки 1 см. Посипати цукром і виробити печиво. Випікати при 180 ОС 15-20 хв.
Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 33