Як готувати суші
Рис для суші промити у проточній воді 5-6 разів. Вода має бути прозорою. Після промивання залити ще раз водою і залишити на 10 хв. Для варки рису посуд повинен бути з товстим дном. Залити воду і перекласти рис у посуд (я це роблю ситечком, щоб рис був без води, у якій він був. Залити у посуд з рисом воду і поставити на середній вогонь. Рис повинен кипіти 10-12 хв. Рис не мішати і не відкривати. Коли пройде час легенько спробувати рис. Якщо він буде дуже твердим, то додати 20 – 30 мл води і ще почекати 2 хв. Виключити і залишити на плиті до повного охолодження.
Для заправки змішатии всі інгредієнти і довести їх до кипіння, щоб цукор і сіль розчинилися. Залити охолоджений рис заправкою і добре вимішати лопаткою. Все, можна приступати до закручування.
Як формувати роли словами не описати)) Найкраще це один раз побачити (мене навчив ютуб) і спробувати зробити. Начинки комбінувати на свій смак. Наприклад, сир вершковий, сир плавлений, курка, краб, огірок. Наступний рол ідентичний, тільки не огірок, а перець. І зверху покриваєте різними варіантами і все, смаки зовсім відрізняються.