Гарбузові панкейки
2 яйця, 4 ст. ложки цукру, 200 г пюре запеченого гарбуза (для цього гарбуз потрібно запекти грубими шматочками і перебити блендером; я одразу запікаю шматочки 1-2 гарбузів, перебиваю, фасую в кульочки і заморожую; ці заготовки потім зручно використовувати в панкейки, суп-пюре, кашу), 30 г розтопленого масла, 200 г борошна, 200 мл молока, 10 г розпушувача.
Яйця добре збити вінчиком з цукром, додати розтоплене масло, вимішати, додати гарбузове пюре (замість гарбуза можна додати 200 г моркви, потертої на дрібній тертці). Додати молоко, вимішати і додати просіяне борошно з розпушувачем. Вимішати до однорідності. Тісто має бути густіше ніж на налисники, але рідше ніж на оладки. Смажити на сухій сковорідці (бажано тефлоновій) Виливаєте тісто на сковорідку (розмір панкейка десь 10-12 см) підсмажуєте з одної сторони до появи активних бульбашок і перевертаєте на іншу сторону. Вогонь менше середнього.
Готувала і фотографувала: Viktoriya Isayenko
Читайте також:
Post Views: 39