Пікантний гарбуз із часником
Гарбуз почистити від шкірочки і серцевини. Порізати шматками товщиною 1-1,5 см. Покласти до глибокої миски і додати приправи: сіль, перець, сухий часник та орегано (можна розмарин) до смаку. Головне – не пересолити. Все перемішати і полити олією. Викласти гарбуз на деко і поставимо пекти. Якщо сорт гарбуза твердий, то його пекти приблизно 40-45 хв при 160 ОС, якщо гарбуз м’який, то достатньо 20 хв.
Тут можна експериментувати.
Рецепт і фото Галини Буц
Спробуйте також приготувати:
- Французький гарбузовий суп
- Смачнючий гарбуз у сметанному соусі з часником. Чоловік і діти у захваті – з’їли за 5 хвилин!
Post Views: 57