Шоколадні млинці з сиром і вишнями
- Для тіста: 500 мл молока, 3 яйця, 50 г цукру, 60 мл олії, 1-1,5 скл. борошна (по 200 мл), 2 ст. ложки какао.
Влити у глибоку посудину все молоко, додати цукор, яйця і олію, добре перемішати віничком до розчинення цукру. Потім туди ж просіяти і какао. Перемішати, щоб не було грудочок. Все. Смажити млинці з двох сторін (я змащувала трохи сковорідку маргарином). Посмажені млинці залишити на остигання.
- Для начинки: 500 г сиру, 3-4 ст. ложки цукрової пудри (регулюйте на свій смак), кілька крапель ваніліну, вишні (у мене були заморожені).
До сиру додати пудру і ванілін, все перебити блендером. Якщо у вас сухий сир, то додайте 2-3 столові ложки сметани. Вишню я розморозила і посолодила. Сік злила з вишень.
На млинець викласти 1-2 столові ложки сирної начинки і рівномірно розподілити. Покласти на початок кілька вишень і закрутити млинець. Готові млинці поставити на трішки в холодильник на охолодження. Можна смакувати і кавувати!
Рецепт і фото Богдани Крамар
Радимо також інші перевірені рецепти млинців:
- Ажурні млинці на окропі (кип’ятку). Тоненькі, але не рвуться!
- Вдале тісто на налисники (тонкі млинці) “Три по три”
Post Views: 49