Крем-чіз або сирний крем для покриття і вирівнювання торта. Гарний простий рецепт

Смачний і простий крем для покриття тортів я роблю з сиру і масла. Мінімум заморочок і гарно вдається!

Крем-чіз для покриття і вирівнювання торта

400 г кисломолочного сиру (можна брати “Молокія” 5% або й навіть сиркову масу)  збити блендером з ваніліном. Окремо збити 250 г масла і 150 г цукрової пудри, потім разом перемішати. Якщо використовувати сиркову масу, цукрову пудру не додавати.

Рецепт Тетяни Мельник

Спробуйте також приготувати:

Крем “Пломбір” – мій улюблений заварний крем на сметані

Дуже смачний масляний крем з молоком для тортів і тістечок. Пухкий і перламутровий

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook