Консервовані “Голі бурячки”
Кожного року консервую дрібненькі бурячки. Відварюю до повної готовності, чищу, щільно в каструлю на рушник, заливаю по плічка гарячою водою, стерилізую літрові банки 15 хв, дволітрові – 20 хв і закручую. Стоять 2 роки без жодних проблем! Дуже смачні, солоденькі бурячки. Використовую в борщ, в салати різні. Донька любить просто погризти. Спробуйте, будете задоволені!
Рецепт Тіни Подольської
Спробуйте також приготувати:
Маєте маленькі буряки? Замаринуйте їх цілими – на борщ. Я завжди так роблю!
Буряк зі смаженою цибулею на зиму. Дуже смачний салат, закриваю по дві порції!
Post Views: 54