1. ТРАДИЦІЙНА. Салямі, помідор, цибуля, порізані кільцями. Викладати у вигляді луски, чергуючи салямі, помідор і цибулю, щоб скибки помідора лежали на цибулі. Посипати порізаним болгарським перцем.
2. КУРЯЧА. Подрібнену цибулю обсмажити, додати порізаний болгарський перець, трохи потушкувати. Додати курячий фарш, обсмажити 5–7 хв, посолити, поперчити. Додати посічену зелень, охолодити. Викласти на тісто, полити розтопленим маслом.
3. СМАЧНА. Шматочки курячого м’яса (копченого, вареного або печеного), червона цибуля, оливки, зерна кукурудзи, бекон.
4. ПІСНА. На тісто, змащене майонезом і кетчупом або оливковою олією, викласти огірки, потім покласти обсмажені гриби і ще раз змастити майонезом. Посипати зеленню.
5. ЗАЛИВНА. Покрити тісто скибочками сиру. Яйця збити з молоком, сіллю і перцем, залити зверху.
6. ДОМАШНЯ. Нарізати дрібними скибочками будь-які ковбасно-м’ясні вироби, варені яйця, кріп. Твердий сир натерти. Викласти начинку: ковбасу, яйця, кріп і сир. Можна додати тонкі кружальця солених огірків.
7. ВЕГЕТАРІАНСЬКА. Для соусу перемолоти помідори з часником, посолити й поперчити. Для начинки порізати зелені оливки, перець і помідори скибочками. Сир потерти, цибулю порізати півкільцями і посмажити. Тісто змастити олією, потім соусом і посипати паприкою. Викласти цибулю, перець, помідори та оливки. Посипати сиром, базиліком і майораном.
8. ЖІНОЧА. Твердий сир натерти. Корж змастити томатною пастою, розведеною з водою. Викласти начинку в такому порядку: варена курка, ананаси, майонез, сіль до смаку, твердий сир.
9. ФРУКТОВА. Потрібні груші, малина, виноград, мед, сметана і горіхи. З груш вийняти серцевину, дрібно нарізати. Виноград розрізати навпіл, вибрати кісточки. Змішати малину, виноград і груші, викласти суміш на тісто. Зверху залити сметаною і медом. Посипати піцу подрібненими горіхами.
10. ВИШУКАНА. Натерти випечену основу для піци зубцем часнику. Змішати порізані помідори чері, порваний базилік, оливкову олію і приправити спеціями. Розкласти на тісті, зверху посипати стружкою сиру пармезан.