Сало з часником. Ароматне, ніжне і чудово нарізається!

Сало виходить м'яке, дуже ніжне, чудово нарізається. А запах який! М-м-м...Так і хочеться з'їсти шматочок сала із чорним хлібом!

Сало з часником

Шматок сала вимочити у холодній воді до 2 годин. Приготувати маринад:
у киплячу воду додати сіль, перець горошками чорний і духмяний, лавровий листок, приправи все до вашого смаку. У маринад покласти сало і варити 20-30 хв, дати охолонути у маринаді. Дістати сало з холодного маринаду, з усіх боків проколоти виделкою, натерти вичавленим часником, перцем та паприкою (все за смаком), обгорнути у фольгу, покласти у холодильник на кілька годин. Сало готове до вживання! Якщо готуєте багато, зберігати можна у морозилці.
Рецепт і фото Надії Шмотолохи

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook