“Сацебелі”
6 кг помідорів (ошпарити і зняти шкірку), 6 головок часнику (посікти), 6 цибулин (посікти), 9 ст. ложок родзинок. Варити 4о хв. Додати: 4 ч. ложки солі, 3 десертні ложки карі, 2 ст. ложки оцту, 0,3-0,5 кг цукру, 3 ч. ложки паприки, 3 ч. ложки чорного меленого перцю. Варити ще 40 хв, розкласти у стерильні банки, стерилізувати 10 хв, закрутити. Виходить 4,5 л готового соусу.
Рецепт Марини Красько
Спробуйте також приготувати:
Соус “Сацебелі”. Готую щороку подвійну порцію – і все з’їдаємо!
Бомбезний соус зі слив “Сацебелі”. До шашлику, курки, печеного м’яса нема нічого кращого!
Post Views: 42