Швидкі домашні круасани
- 100 г дріжджів, 150 мл води, 2 ст. ложки цукру, 250 г маргарину (або смальцю), 1 скл. сметани, 1 жовток, борошно. Начинка: трояндове варення, джем, макова, соняшникове насіння з цукром, ягоди, яблука з корицею, шоколад тощо.
Змішати дріжджі, теплу воду і цукор, залишити на 15 хв. Змішати м’який маргарин, сметану, жовток, дріжджову масу. Додаючи борошно, замісити м’яке тісто. Залишити на 30 хв. Розкочувати колом і розрізати на сегменти. На зовнішній широкий край класти начинку, скрутити до центру. Далі вмочити в яйце і в цукор, викласти на деко, дати трошки підрости і пекти. Можна пекти без дріжджів, тоді будуть тонкі пісочні рогалики.
В основі рецепт Лесі Маршалок
Спробуйте також приготувати:
- Дуже смачні рогалики. Секрет – у дріжджовому тісті, що росте в холодильнику
- Круасани з шоколадною начинкою. Ідеальний рецепт
Post Views: 117