Смачний домашній малиновий лікер можна приготувати як зі свіжої малини, так і замороженої. Тому якщо маєте у морозилці ще трохи заморожених ягід, саме час їх використати і звільнити місце для нового врожаю.
Кількість цукру у лікері можете коригувати на вій смак. Якщо дати більше цукру, напій буде солодким, тягучим, густим.
Вживати домашній малиновий лікер потрібно добре охолодженим. Також його можна додавати у просочування коржів для торта.
Малиновий лікер
- По 2 скл. малини (свіжої або замороженої), цукру і горілки.
Малину висипати в банку, додати цукор і горілку, струснути. Поставити в темне місце, захищене від прямих сонячних променів. Раз на день банку струшувати, щоб цукор краще розчинявся. Настоювати місяць. Потім процідити, охолодити і можна пити.
Радимо також інші перевірені рецепти домашнього малинового лікеру:
- Так готую лікер з усіх ягід: вишень, полуниці, смородини, малини. Дуже смачний! А ягоди потім у торти і пиріжки!
- Домашнє вино, наливка, лікер. Сім перевірених рецептів
Post Views: 17