малиновий лікер

Малиновий лікер зі свіжої або мороженої малини

Один з найпростіших рецептів приготування домашнього малинового лікеру. Можна готувати як зі свіжої, так і мороженої малини.

Смачний домашній малиновий лікер можна приготувати як зі свіжої малини, так і замороженої. Тому якщо маєте у морозилці ще трохи заморожених ягід, саме час їх використати і звільнити місце для нового врожаю.

Кількість цукру у лікері можете коригувати на вій смак. Якщо дати більше цукру, напій буде солодким, тягучим, густим.

Вживати домашній малиновий лікер потрібно добре охолодженим. Також його можна додавати у просочування коржів для торта.

Малиновий лікер

  • По 2 скл. малини (свіжої або замороженої), цукру і горілки.

Малину висипати в банку, додати цукор і горілку, струснути. Поставити в темне місце, захищене від прямих сонячних променів. Раз на день банку струшувати, щоб цукор краще розчинявся. Настоювати місяць. Потім процідити, охолодити і можна пити.

Радимо також інші перевірені рецепти домашнього малинового лікеру:

  • Так готую лікер з усіх ягід: вишень, полуниці, смородини, малини. Дуже смачний! А ягоди потім у торти і пиріжки!
  • Домашнє вино, наливка, лікер. Сім перевірених рецептів

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook