Кухня Рецепти

Домашнє вино, наливка, лікер. Сім перевірених рецептів

Жоден купований алкоголь не зрівняється із домашніми наливками, винами і лікерами! До вашої уваги підбірка найкращих рецептів.

15.07.2021 17:22

Домашня наливка і вино (можна готувати із будь-яких ягід)
За цим рецептом ми готуємо наливку і вино щороку із різних ягід. Дуже важливо, що в рецепті немає ні грама спирту! Усе робиться дуже просто, а напої завжди вдаються на славу!

Консервована наливка
Наливка готова до вживання через 2 місяці. Вона виходить дуже смачна, ароматна, солодка, міцністю 22–25 градусів.
Слабоалкогольна ягідна наливка
Наливка-асорті має багатий, насичений смак та яскравий рубіновий колір. Зберігатися вона може довгий час у прохолодному темному місці.
Вишнівка по-польськи
Така вишнівка завдяки насиченому смаку підійде навіть для просочування коржів для торту: алкоголь вивітриться, і залишиться тільки вишневий смак.
Спотикач
Навіть у спиртних напоях смородина не втрачає свого неповторного аромату, який не сплутаєш ні з яким іншим.
Абрикосовий лікер «Сонце в бокалі»
Чим довше цей лікер стоїть, тим кращим та насиченішим стає його смак. Тож заготуйте смакоти на весь рік!

Вишнівка за бабусиним рецептом “Без горілки”

Маєте вишні? Приготуйте вишнівку! Я не люблю міцних напоїв, тому моя вишнівка дуже ніжна, без спирту. Спробуйте приготувати!