Запіканка з цвітної капусти та грибів

Поєднання грибів та овочів - безпрограшний варіант для тих, хто прагне зберегти струнку талію. Страва практично не містить вуглеводів.

Інгредієнти:
1 качан цвітної капусти, 400 г варених грибів, 2 цибулини, 100 г масла, 2 яйця, 2 ст. ложки сухарів, 150 мл сметани, 1 ст. ложка борошна, сіль, перець, прянощі, 50 г твердого сиру, зелень.

Дрібно порізати цибулю, обсмажити на половині масла, додати гриби і на маленькому вогні тушкувати, помішуючи, 10 хв, посолити. Капусту відварити в підсоленій воді до напівготовності (5 хв), воду злити. Приготувати заливку: на маслі спасерувати борошно, зняти з вогню та розмішати зі сметаною. Вибити яйця в миску, додати до них борошно із сметаною, сіль, перець, прянощі і злегка збити.

Деко змастити маслом, посипати сухарями. Змішати гриби з цвітною капустою й викласти у форму. Залити заливкою, зверху посипати тертим сиром. Поставити у розігріту до 180 °С духовку і випікати 30–35 хв. Готову запіканку посипати порізаною зеленню.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook