Шикарний шоколадний бісквіт
Об’єм склянки – 200 мл, форма 19Х29 см.
2,5 скл. борошна, 2 скл. цукру, 5 ст. ложок какао, 1 ч. ложка розпушувача, ванільний цукор, дрібка солі, 2 яйця, 1 скл. молока, 1 скл. окропу, 0,5 скл. олії.
Змішати віничком всі сухі компоненти. Окремо змішати всі рідкі компоненти. У два прийоми влити рідку суміш в суху і все добре перемішати. Вилити тісто в деко, застелене пергаментом. Випікати при 180 ОС 25-30 хв. Такий бісквіт стане чудовою основою для тортів і тістечок.
Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій
Спробуйте також приготувати:
Рецепт на вагу золота: бісквіт на кип’ятку без яєць. Пишний, смачний і дешевий!
Італійський кекс-бісквіт “12 ложок”. Найкращий з тих, що я пекла. Вологий і тане у роті!
Post Views: 118