салат зі шпротами

Салат зі шпротами: рецепт на всі випадки життя

Такий салат зі шпротами можна подати у салатниці, намастити як намазку на бутерброди або солоний крекер, використати як начинку для тарталеток або профітролів.

Салат зі шпротами

  • 2 б. шпротів, 4 варених яйця, 2 середні цибулини, 2 ст. ложки майонезу, сіль, перець.

Шпроти вибрати з олії, потовкти виделкою у тарілці. Цибулю порізати дрібно, ошпарити кип’ятком і злити рідину. Яйця зварити і дрібно нарізати. Усе це додати до шпротів. Додати майонез, посолити і поперчити, перемішати. Якщо надто сухе, то додати трохи олії зі шпротів.

Порада господині. Такий салат можна використовувати як намазку на бутерброди (на підсушений з одного боку батон). Також його можна використовувати як начинку для тарталеток або профітролів. Можна ще додати у салат тертий плавлений сирок і зелень; пачку сухариків з бетоном; варений рис; крекер з цибулею.

Рецепт і фото Богдан  Крамар

Радимо також перевірені рецепти приготування домашніх шпротів:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook