Пиріжки з капустою на воді
Тісто: 200 мл окропу, 3 ст. ложки олії, 3 ст. ложки борошна. Усе перемішати, дати охолонути. Додати ще 1 скл. холодної води і 35 ги.живих дріжджів. Розмішати, поставити, щоб дріжджі почали “грати” на 15 хв. Додати дрібку солі і борошно. Вимісити м’яке тісто, трохи густіше, ніж на оладки. Поставити на 20-25 хв, щоб піднялося. Розділити на порції, сформувати пиріжки, моя начинка – капуста, можна взяти іншу. Смажити в олії.
Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій
Спробуйте також приготувати:
Пухнасті пиріжки з капустою. До супу чи борщу – те, що треба!
Post Views: 53