Сосиски в тісті
- 250 мл теплої кип’яченої води, 0,5 ч. ложки солі, 0,5 ст. ложки цукру, 0,5 кг борошна, 50 мл олії, 7 г сухих дріжджів або 21 г пресованих, сосиски (я брала курячі).
У теплу воду додати дріжджі, сіль, цукор (я дала постояти 10 хв). Далі додати борошно й олію.
Поставити в тепле місце на 1 год (щоб тісто збільшилося в три рази). Сформувати кульки по 80 г (я формувала на око). Дати тісту ще підрости. Тісто розкочувати смужками близько 2-2,5 см і на половину довшими, ніж сосиски. Краї трохи защипнути і дати ще підрости 10-15 хв. Змастити збовтаним яйцем з молоком, можна посипати кунжутом.
Рецепт і фото Оксани Копиняк
Радимо також приготувати:
- Сосиски в тісті по-новому: цікава ідея формування
- Що приготувати в дорогу, на роботу або пікнік? Звісно, сосиски в тісті!
Post Views: 58