Маринований гострий перець “Антигрип”. Дуже швидкий рецепт!

Маю гарний рецепт маринованого гострого перцю. Закриваю, а через тиждень вже їм. Смакота для тих, хто любить гострий перець! Друзі називають його "Антигрип".

Маринований гострий перець “Антигрип”

Перець порізати і втрамбувати в півлітрову банку. Залити маринадом: 1 скл. оцту, 1 ст. ложка солі, 5 ст. ложок цукру (прогріти до повного розчинення, залити і закрити). Можна їсти вже через тиждень.

Рецепт Олени Грищенко

Спробуйте також приготувати:

Консервований перець для справжніх перців. 10 незвичайних, але перевірених рецептів

Гострий перець консервований

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook