Маринована цибуля «До шашлику» – кращої закуски не треба!

Таку цибулю часто подають у східній кухні як обов’язкове доповнення до страв із м’яса. Вона соковита і зовсім не пекуча.

Кілька разів доводилося їсти шашлик у ресторані або кафе. Там часто до м’яса подають мариновану цибулю. Здавалося б, цибуля як цибуля. А ні, вона дуже смачна! Ідеальне доповнення до шашлику! Така цибуля на столі іде на ура, хоча й готується зовсім просто. Тепер коли смажимо шашлик, завжди готуємо до нього мариновану цибулю. А якщо їдемо на природу, баночку такої цибулю обов’язково беремо з собою. Без маринованої цибулі шашлик не такий!

Маринована цибуля «До шашлику»

  • 1 цибулина, 4 ст. ложки оцту (9%), по 1 ст. ложці (без чубка) цукру і солі, 1 скл. кип’яченої охолодженої води, кріп.

Цибулю нарізати тонкими кільцями або півкільцями. У банку викласти нарізану цибулю. Залити водою, додати цукор, сіль, оцет, кріп, закрити кришкою. Поставити в холодильник на 25–30 хв. Потім дістати, відцідити і можна подавати до столу!

Радимо також інші рецепти до шашлику:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook