Пиріг зі сливами
Форма 28Х19 см. 3 яйця, 200 г цукру, 150 мл олії, дрібка солі, ванільний цукор, 1 скл. кефіру (200 мл), 350 г борошна, 1 ч. ложка розпушувача, приблизно 20 слив.
3 яйця змішати з 200 г цукру. Додати 150 мл олії, дрібку солі, ванільний цукор перемішати (віничком, не міксером). Додати 1 скл. кефіру, перемішати. Поступово всипати 350 г борошна з 1 ч. ложкою розпушувача. Ретельно перемішати. Вилити готову масу в форму. Зверху викласти половинки слив розрізом донизу, посипати цукром. Випікати при 180 ОС 45-50 хв.
Рецепт і фото Світлани Зіміної-Тринчій
Спробуйте також приготувати:
“Сливи в шоколаді” – не варення, а чудо! Готую вже кілька років!
Пікантні мариновані сливи венгерки “Десятиденка”. Закуска, що треба!
Post Views: 65