трубочки на сковороді

Хрумкі трубочки на сковороді (без вафельниці)! Рецепт – бомба!

Якось потрапив мені на очі рецепт трубочок, які готуються на сковороді. Оскільки вафельниці не маю, спробувала приготувати. І скажу вам: це бомба! Можна начиняти кремом, але вони хрумкі і смачні і без нічого.

Хрумкі трубочки на сковороді

3 яйця, 100-150 г цукру, 1 ч. ложка ванільного цукру, дрібка солі, 100 г масла або маргарину, 200 г борошна.

Яйця з цукром, сіллю і ваніллю збити на найбільшій швидкості до пишної піни стійкої піни (5 хв). Додати холодне розтоплене масло або маргарин і молоко, збити на найменшій швидкості, додати борошно, збити на найменшій швидкості до однорідності. Тісто має бути трішки густіше, ніж на налисники. Смажити на розігрітій сковороді без олії на найменшому вогні з одного боку 3-5 хв, з другого – 2 хв. Якщо посмажити швидко – не будуть хрумтіти. Гарячими на дошці швидко скручувати в трубочку. Бо як захолонуть, стануть дуже крихкими. Начинити кремом – заварним, масляним або з вареним згущеним молоком.

Пекла і фотографувала Світлана Абрамчук.

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook