торт бананова ніжність

Торт “Бананова ніжність” – дійсно, дуже ніжний!

Рекомендуємо приготувати дуже ніжний торт з ароматом бананів. Виходить дуже ніжний й ароматний! Вдалий простий рецепт!

Якщо ви теж любите банани і різноманітні бананові десерти, приготуйте торт “Бананова ніжність”. Його смак повністю відповідає назві – він ніжний-ніжний!

Торт “Бананова ніжність”

  • Форма 25Х35 см.
  • Тісто: 4 яйця збити із  3/4 скл. цукру, ванільний цукор, 50 г олії, 4 ст. ложки какао “Мрія” (для білого коржа – 4 ст. ложки борошна), 3 ст. ложки борошна, 1 ч. ложка розпушувача. 
Тісто на 1 корж: 4 яйця збити із  3/4 скл. цукру, ванільний цукор – збити до білої пухкої маси 10-15 хв. Тоді додати: 50 г олії, ще трошки збити, 4 ст. ложки какао “Мрія” (для білого коржа – 4 ст. ложки борошна), 3 ст. ложки борошна, 1 ч. ложка розпушувача. Вимішати лопаткою до об’єднання.
Форму застелити пергаментом, викласти тісто, розрівняти, випікати при температурі 200 ОС приблизно 25 хв. Можна пекти два шоколадні і один білий або навпаки. Охололі коржі можна просочити сиропом з води і цукру.
  • Крем: 0,5 л молока, 1 скл. цукру, 1 п. бананового пудингу, а також 300 г масла, 1,5 банана (потерти). 
Заварити заварний крем. Коли охолоне, додати до збитого масла. При перемазуванні торта зверху на крем посипати тертий банан.
Рецепт і фото Мар’яни Бородовської
Радимо також приготувати інші десерти з бананами за перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook