Тонкі млинці-налисники з кабачків зі сметанно-часниковим соусом
- 800 г кабачків, 2 яйця, 1 скл. молока, 1-1,5 скл. борошна, 2 ст. ложки олії, 1 ч. ложка солі, петрушка, кріп.
Кабачки натерти на малій терці. Зелень дрібно нарізати. Збити яйця з сіллю. Додати молоко, перемішати. Влити тісто у посудину з кабачками, додати зелень і 2 ложки олії. Розмішати. Випікати на розігрітій сковороді тонкі налисники (у сметану вичавити часник, можна додати сіль і зелень).
Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій
Спробуйте також приготувати:
- В міру гострі та ароматні кабачки в соєвому соусі. Смачна закуска за 5 хвилин
- Кабачки бувають смачніші за м’ясо! 8 перевірених рецептів
Post Views: 70