Ось він – ідеальний рецепт млинців для печінкового торта!

Ці млинці для печінкового торта просто чудові: дуже смачні, ніжні, при смаженні не рвуться, виходять тоненькі, готуються дуже швидко. Тому тортик виходить дуже красивий і гарно ріжеться. А ще з цих млинців можна робити маленькі рулетики!

Млинці для печінкового торта або рулетів

0,5 кг печінки, 3 цибулини, 300 мл молока, 200 г борошна, 3 яйця, 1 ст. ложка олії, сіль, перець. Для змащування: 100 г плавленого сиру типу “Янтар”, 100 г майонезу, 3-4 зубці часнику, 0,5 пучка кропу, сіль, перець. Для начинки: 2 цибулини, 2 морквини, 100 г моркви по-корейськи. Для прикраси: зелена цибуля, 2 варених яйця.

Для млинців: печінку почистити від плівок, змолоти. Цибулю змолоти через найдрібніше сито. Окремо збити яйця, молоко, борошно, олію, сіль, перець. Додати печінку з цибулею, перемішати. Смажити тонкі млинці з двох боків на невеличкій кількості олії. Смажаться дуже швидко, як налисники. Складати один на один. Коли схолонуть, змастити кожен млинець соусом. Чергувати один млинець без начинки, один з начинкою. Начинки також чергувати? один раз тушкована морква і цибуля, один раз морква по-корейськи. Обгорнути харчовою плівкою, поставити на ніч у холодильник. Перед подачею верх змастити соусом, посипати зеленою цибулею і вареним яйцем.

Із цих самих млинців можна робити рулетики: змастити соусом, на край покласти смужку начинки, згорнути рулетом, порізати навскоси на шматочки.

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook