Для багатьох кабачкова ікра асоціюється з дитинством, адже тоді вона була дуже смачна. І тепер шукаючи рецепт кабачкової ікри, господині намагаються відтворити її смак, як був колись. Цей рецепт – саме такий: кабачкова ікра виходить, як колишня, “по госту”.
Кабачкова ікра “Як колишня”
- 6 кг кабачків, 1 кг цибулі, 0,5 л томатної пасти, 0,5 л олії, 0,5 л майонезу, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти без чубка, 1 п. приправи “Мівіна” (80 г).
6 кг кабачків (почистити і перемолоти через м’ясорубку), 1 кг цибулі (через м’ясорубку). Тушкувати 2 год, помішуючи, щоб не підгоріло. Додати 0,5 л томатної пасти, 0,5 л олії, 0,5 л майонезу, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти без чубка, 1 п. приправи “Мівіна” (80 г). Варити ще 1 год, часто помішуючи, бо підгорить. Виходить 12 баночок по 0,5 л.
Рецепт Людмили Пройденко
Читайте також:
- Консервований салат “Кабачки по-корейськи”
-
Салат на зиму “Кабачки з сардиною”. Закриваю вже третій рік по три порції!
Post Views: 75