Дуже смачні мариновані огірки
Маринад: 1 л води, 2 ст.ложки солі, 4с т.ложки цукру, 150г оцту, кріп, часник, корінчик хрону (десь 3 см), листок смородини, лавровий листок, перчик горошком.
На дно банки покласти прянощі, викласти огірки (бажано маленькі, щоб стояли в банці), залити кип’ятком, накрити кришкою, залишити на 10-15 хв. Злити цю воду, довести до кипіння, знову залити нею огірки, накрити кришками, витримати 10-15 хв. А на третій раз воду злити, зварити з неї маринад, киплячим залити і закрутити, перевернути догори дном, закутати в ковдру до охолодження. Маринаду вистачає на 2 літрові банки.
Рецепт Мирослави Кушнірук
Читайте також:
Post Views: 32