Мариновані помідори з гірчицею. Улюблені помідори дітей та онуків

Кожного року закриваю помідори за різними рецептами, але такі - з гірчицею - обов'язково! Бо вони дуже смачні! Маринад обалдєнний!

Помідори з гірчицею

У банку 1 л покласти 1 десертну або столову ложку зерен гірчиці, кріп, цибулю кільцями, шматочок гострого перцю, часник, солодкий перець, помідори.  Залить перший раз окропом, накрити кришкою, потримати, злити воду, зробити з неї маринад. Маринад: на 5 л води бага листочків вишні, 3-4 лаврових листка, духмяний перець, чорний перець горошком. Прокип’ятити 5 хв, додати 400 г цукру, 150 г солі, вкінці 300-400 мл оцту. Залити киплячим маринадом помідори, закрутити, вкутати.

Рецепт Тетяни Савенко-Ратуш

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook